Avantatges del segellat d’envasos per inducció

Des de CSP recomanem el segellat per inducció per ser més higiènic, més eficaç i més econòmic.

Quan una empresa està pensant en el tipus de segellat d'envasos que necessita per als seus productes, analitza els pros i contres dels mètodes de segellat per inducció i per conducció. Com a experts en segellat d'envasos per inducció, Cap Sealing Products, S.L. recomana escollir aquest mètode a causa dels avantatges que presenta per al consumidor, el fabricant i el mateix producte.

Resumim els avantatges del segellat per inducció en:

Major higiene

Les nostres màquines segelladores d'inducció asseguren un sistema de segellat sense contacte amb l'envàs. Durant el procés d'envasat, l'envàs ja pot anar tapat un cop emplenat i es pot segellar per inducció sense cap contacte afegit ja que la pressió de l'opercle contra la boca la realitza la tapa. Aquest procés es tradueix en un segellat d'envasos més net.

Per la seva banda, la termosegelladora per conducció necessita "planxar" el material de segellat a la boca de l'envàs i això implica que es produeix contacte amb el mateix.

Més eficiència

El segellat d'envasos per inducció pot desenvolupar-se sense aturar el circuit d'envasament. La màquina de segellat per inducció s'adapta perfectament a qualsevol velocitat de cinta transportadora i no requereix que aquesta s'aturi.

En contraposició, la termosegelladora de conducció requereix que cada envàs s'aturi per poder realitzar el segellat.

Menys costos

La segelladora per inducció pot segellar diversos tipus de pot amb diferents diàmetres de boca d'envàs en un ventall que pot anar de 20 mm a 80 mm o fins i tot fins 130mm. Per contra, la termosegelladora per conducció només pot segellar una sola mesura: l'específica per al pot que s'ha previst inicialment. Si posteriorment hi ha algun canvi de pot, l'envasador es veu obligat a comprar una altra màquina termosegelladora.

En conclusió, el sistema de segellat per inducció és un sistema més versàtil i amb més capacitat d'adaptació a les necessitats canviants de l'empresa.