CAP SEALING PRODCUTS SL i SELIG GROUP DE NOU, A HISPACK 2022

Novament i després de la suspensió per causa de la COVID, l'empresa assistirà compartint estand amb el seu partner SELIG GROUP a la fira més important del sector del “packaging, procés i logística” d'Espanya.

Cap Sealing Products, S.L. repetirà participació a la fira més important del sector del packaging que se celebra a Espanya, Hispack. Ho farà, de nou, en col·laboració amb el proveïdor més important de materials per al segellat per inducció, el grup líder mundial Selig Group.

Hispack és una fira dedicada a l'envasat per a alimentació, cosmètica, drogueria, agroquímica, entre d'altres, i és l'aparador ideal perquè Cap Sealing Products, S.L. i Selig Group mostrin els seus productes per al segellat per inducció de tot tipus d'envasos.

Hispack serà una de les primeres fires internacionals del sector del packaging a celebrar-se presencialment, contribuint a l'impuls del mercat interior i de les exportacions d'una indústria que s'ha demostrat estratègica durant la pandèmia i que en sortirà reforçada després d'aquest període tan complex.

Aquesta nova edició de Hispack s'ha fixat com a objectiu ocupar més de 25.000 m2 i reunir més de 400 expositors directes, el 15% dels quals internacionals.

L'esdeveniment que organitza la Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Associació, posarà el focus en la innovació al voltant de l'envàs i embalatge que, tal com destaca el director d'Hispack, Xavier Pascual, serà "decisiva per ajudar altres sectors a crear valor econòmic a l'etapa post pandèmia per a la fabricació dels seus productes, processos, logística i comercialització”.

Aquesta nova edició 2022 de Hispack se celebrarà del 24 al 27 de maig d'aquest any 2022 als pavellons 1,2 i 3 del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.