Cap Sealing Products: 10 anys de segellat per inducció

CSP comercialitza segelladores per inducció de qualsevol tipus de producte i envàs a empreses de tota Europa.

En el desè aniversari de la creació de l'empresa, Cap Sealing Products - CSP- segueix el seu camí en el mercat del packaging especialitzant-se en l'àmbit del tancament d'envasos mitjançant el sistema de segellat per inducció. Des de CSP s'ofereix una àmplia gamma de discos d'inducció.

Fa deu anys que Cap Sealing Products comercialitza els productes en el camp del segellat per inducció: segelladores per inducció automàtica, segelladores per inducció manuals, així com consumibles de tot tipus i mesura, per a qualsevol producte i tipus d'envàs.

Deu anys oferint serveis a empreses alimentàries, cosmètiques, químiques i farmacèutiques de tota Europa. Treballant al costat de les pimes per millorar la seguretat i garantir la qualitat del seu producte.

La possibilitat que té CSP per adaptar i personalitzar el tipus de segellat per inducció a cada client és una de les claus de l'èxit de l'empresa. Això solament és possible gràcies al know-how que suposen deu anys d'experiència en aquest àmbit.

Deu anys després, CSP manté la flexibilitat comercial amb la qual va néixer i disposa d'un amplíssim ventall de materials per al segellat de qualsevol tipus d'envàs, així com una àmplia gamma de possibilitats per personalitzar el producte, sigui mitjançant la mesura i la forma com individualitzant impressions en els consumibles.