Cap Sealing Products, S.L. tornarà a estar present a la Fira Hispack

Una nova ocasió per mostrar els seus productes per al segellat per inducció de tot tipus d’envasos a la fira més important del sector del “packaging, procés i logística” d'Espanya.

Cap Sealing Products, S.L. repetirà participació a la fira més important del sector del “packaging, procés i logística” que se celebra a Espanya, Hispack. Ho farà, de nou, en col·laboració amb el més important proveïdor de materials per al segellat per inducció, el grup líder mundial Selig Group.

Hispack és una fira dedicada a l’envasat per alimentació, cosmètica, drogueria, agroquímica, entre altres, i és l’aparador ideal perquè Cap Sealing Products, S.L. i Selig Group mostrin els productes per al segellat per inducció de tot tipus d’envasos.

Aquesta nova edició d’Hispack s’ha fixat com a objectiu ocupar més de 35.000 m2 i reunir més de 700 expositors directes, el 25% dels quals internacionals.

El saló oferirà una visió integral del cicle de vida de l’envàs i embalatge des de diferents sectors d’oferta: materials, disseny i fabricació d’envasos, embalatges i etiquetes, processos de producció, manipulació, emmagatzematge i transport, punt de venda, consum, reutilització, recuperació i reciclatge.

Com de costum, aquesta nova edició 2018 d’Hispack se celebrarà del 8 a l’11 de maig d’aquest pròxim any 2018 als pavellons 1,2 i 3 del recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona.