Comunicat de protocol d'actuació per prevenció del Coronavirus

La nostra activitat continua en l'horari habitual però amb mesures preventives i un protocol d'actuació per a l'enviament i la recepció de mercaderies.


A Cap Sealing Products continuem la nostra activitat productiva
extremant les mesures higièniques dels operaris i establint mesures preventives en les nostres relacions laborals internes i externes.

Per aquest motiu i per evitar al màxim el contacte entre persones, estem aplicant el següent protocol d’actuació per a l’enviament i la recepció de mercaderies:

  • Pel que fa a l’enviament, un cop tenim la mercaderia preparada, la deixem a la zona de Càrrega i Descàrrega amb la documentació necessària a la taula.
  • El/La transportista només ha de signar la documentació i carregar la mercaderia. Si necessita el toro, li demanem que s’esperi fora, i un dels nostres operaris li carregarà.
  • Pel que fa a la recepció, apliquem el mateix sistema a la inversa. Ho tenim tot a punt, el segell de recepció inclòs, per tal que el/la transportista no entri a l’oficina a demanar-lo.

Davant d’aquesta situació excepcional causada per la pandèmia del COVID-19, des de Cap Sealing Products extremem al màxim les mesures de seguretat per preservar la salut dels nostres treballadors, clients i proveïdors.

Estem disponibles en el nostre horari habitual d’oficina, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h, al telèfon 678 743 761 i per correu electrònic a info@selladoporinduccion.es.