Lift ‘n’ Peel™, la revolució del segellat d’envasos

Lift ‘n’ Peel™ és la solució definitiva del segellat per inducció tant per als consumidors com per als especialistes de la indústria de l’envasat.

Segons una investigació de mercat de Selig Group, el que més valoren els consumidors d’un producte envasat és la seguretat, la prevenció de fugues i la protecció de la frescor del producte, a més, és clar, que sigui fàcil d’obrir. El nou opercle d’inducció Lift ‘n’ Peel™ compleix amb tots els requisits:

  • Disposa d’una pestanya desplegable patentada que permet obrir fàcilment l’envàs.
  • És molt més segur que els segellat amb tapes estàndard i que les tapes estàndard amb un segell d’inducció qualsevol.
  • Tenen un segell hermètic a prova de fugues i que manté la frescor del producte ja que evita l’entrada d’oxigen.

Les marques que volen oferir un valor afegit en els seus productes envasats i fidelitzar els consumidors ho tenen clar: Lift ‘n’ Peel™. Aquest innovador segell d’inducció de Selig Group està especialment dissenyat per evitar fugues, mantenint la integritat del producte i per fer més satisfactòria l’experiència de l’usuari quan obre l’envàs. Es tracta d’un segell d’una sola peça que es pot revestir doblement amb un folre de segellat amb un suport d’espuma. A més, hi ha diverses solucions per fer front al gas o les variacions de pressió que determinats productes poden presentar durant el transport.

Els opercles d’inducció Lift ‘n’ Peel™ són compatibles amb una àmplia gamma d’aplicacions ja existents al mercat per al consum final, com ara aliments, begudes, productes farmacèutics, OTC, nutracèutics, químics, productes de neteja, de cura personal i automotrius.

A més, presenta dues versions addicionals: Lift ‘n’ Peel™ Wide Mouth, pensat per a envasos de boca ample, i Lift ‘n’ Peel™ Max, que permet a les marques incloure algun missatge per al consumidor.

A Cap Sealing Products sempre mirem per al client i estem satisfets de poder oferir el segellat d’envasos per inducció Lift ‘n’ Peel™. Per a més informació, contacteu amb nosaltres.