Logo corporatiu als opercles, una opció per a la publicitat de marca

El servei de segellat per inducció en envasos de CSP permet imprimir el logo, cupons de descompte, promocions, instruccions o missatges de seguretat als opercles.

Treballar una òptima identitat visual de la seva empresa és clau per tal que l’estratègia de branding impacti als clients potencials i creï una imatge potent a la ment del consumidor. Malgrat que la tendència és cada cop més digital, convé no oblidar els formats tradicionals impresos.

Aquí és on entra en joc el servei de segellat per inducció en envasos de Cap Sealing Products, S.L que permet imprimir el logo de qualsevol empresa a l’opercle durant el procés de segellat. D’aquesta manera, quan el consumidor retira el tancament de l’envàs i focalitza la vista a l’opercle abans d’obrir definitivament el producte, aquest es converteix en un punt de comunicació estratègica per part de l’empresa.

A més, com el segellat d’envasos per inducció pot aplicar-se a tota mena de productes, són empreses de múltiples sectors les que poden beneficiar-se d’aquesta última impressió de marca abans que el consumidor provi el producte. D’entre aquestes, destaquem: automoció, químics, begudes, begudes en pols, alimentació, benestar i productes d’estètica, farmàcia i nutrició.

A banda dels mencionats incentius de marca, llistem algunes de les formes amb les quals el segellat per inducció en envasos pot contribuir a difondre missatges al consumidor:

  • Cupons de descompte: imagini que vol fidelitzar i premiar el seus clients per tal que consumeixin sempre els seus productes. Una forma de fer-ho podria ser oferir un descompte addicional a l’opercle de l’envàs. D’aquesta manera, només les persones que ja han comprat el producte se’n podrien beneficiar.
  • Receptes: sobretot en el sector de l’alimentació, els opercles poden plasmar receptes o parts de les etiquetes amb el contingut nutricional del producte, per exemple.
  • Concursos o jocs
  • Instruccions: amb una senzilla icona, l’opercle pot contenir també la informació i instruccions per retirar-lo de l’envàs.
  • Promocions especials
  • Missatges de seguretat: en productes de neteja que són perillosos per als nens, els opercles poden contenir missatges que alertin als consumidors.

Independentment de quin sigui el seu sector, contacti’ns i l’informarem de totes les possibilitats de què disposem per imprimir el seu logo o informació addicional a l’opercle del seu producte!