Segellat per inducció a la indústria alimentària

A CSP disposem de materials per a les empreses alimentàries que tanquen tant en envasos de PET com PP o PE i fins i tot de vidre.

Des de Cap Sealing Products S.L. també donem servei de segellat d’envasos a la indústria alimentària. Per aquesta raó, disposem dels materials idonis perquè les empreses alimentàries puguin beneficiar-se del tipus de tancament que proposa el segellat per inducció.

El 90% dels materials amb els quals treballem a Cap Sealing Products S.L. són materials adequats per a continguts alimentaris. Així, tots aquests materials compleixen les normes sanitàries europees de productes en contacte amb aliments.

A Cap Sealing Porducts, S.L. disposem de materials per a les empreses alimentàries que tanquen tant en envasos de PET com PP o PE. A més, també tenim material apte per a les empreses que envasen els seus productes en envasos de vidre.

Conscients que alguns d’aquests materials tenen components orgànics, l’empresa ha començat a comercialitzar materials amb mecanisme de ventilació. Mitjançant la ventilació del contingut s’evita la deformació d’envasos que utilitza aquesta indústria.

L’objectiu de Cap Sealing Products, S.L. és dissenyar opercles d’inducció que s’ajustin perfectament al mecanisme de tancament que conformen el tap i la boca de l’envàs de cada client per poder gaudir dels beneficis de segellat per inducció.

Els beneficis més destacats del segellat per inducció en els productes alimentaris són: l’estanquitat, que permet a l’envasador l’exportació del producte sense perills de fugues; l’hermetisme, que permet el manteniment de la frescor del producte; i l’evidència de no obertura, que ofereix seguretat i altes garanties de qualitat al consumidor.

  • Segellat per Inducció indústria alimentària