Selig Group i Cap Sealing Products a Hispack 2022

Selig Group i Cap Sealing Products S.L. tanquen la seva tercera participació conjunta a l'Hispack amb un primer balanç satisfactori. La celebració de la fira del "packaging" ha deixat bones sensacions a les dues empreses.

El saló postpandèmia, celebrat tres anys després de la darrera participació ha deixat bones sensacions als professionals de Selig Group i de CSP. Han notat una davallada de visitants respecte a la darrera fira del 2019, però, a la vegada , han valorat positivament la qualitat dels visitants. Tal com explica Enric Flamerich: "Els professionals que s'acostaven al nostre estand ja sabien què volien i hem invertit el temps en el treball en projectes ja madurs".

Selig News

Els professionals de Selig Group han vingut amb novetats respecte del saló del 2019. Després de l'adquisició de MGJ i de PSI, el grup ha presentat a tothom els nous productes que distribueix. Per una banda, els productes de MGJ amb una àmplia oferta de productes FOAM i material d'inducció molt versàtils i de qualitat. I, per altra banda, tota la gamma de productes Vented Solutions amb vàlvula per a la desgasificació d'envasos. Els anirem presentant en aquest blog.

El saló

En general, la coincidència de dates i recinte amb Graphispag ha estat molt ben valorada, donat que ha contribuït a augmentar l'oferta comercial i el poder de convocatòria de les dues fires, així com a visibilitzar les sinergies entre el "packaging" i l'impressió. Per la seva dimensió, la suma de Hispack i Graphispag la situa entre les majors plataformes firals industrials de l'any en el mercat ibèric.
El 60% de l'oferta de Hispack corresponia a equips i maquinària de "packaging", embotellat, etiquetat, codificació, traçabilitat, procés, automatització, robòtica i logística. Mentrestant, el 40% d'expositors restants presenten materials, acabats, PLV i elements d'envasat i embalatge específics per a diferents sectors industrials i de consum, així com per a la distribució, l'"ecommerce" i el "retail".

Entre els professionals assistents, es constata una major assistència a Hispack de marques fabricants especialment dels sectors de l'alimentació i begudes, farmacèutica, química o cosmètica, entre altres. Majoritàriament, continua predominant el perfil tècnic vinculat a la fabricació d'envasos i embalatges, l'enginyeria de processos i la intralogística. També augmenten els professionals vinculats a les àrees de disseny, màrqueting i innovació.

Aquesta notícia et pot interessar:
https://www.hispack.com/nota_de_prensa/hispack_s011/hispack-y-graphispag-propician-un-fructifero-reencuentro-sectorial-para-acelerar-la-sostenibilidad/