Discs d'inducció

Els opercles d'inducció o discs d'inducció són els consumibles imprescindibles per segellar per inducció. CSP ofereix una àmplia varietat de discs d'inducció: impresos, personalitzats, de fàcil obertura, amb o sense pestanyes, clean peel...

Els opercles o discs pel segellat per inducció estan compostos per una làmina d'alumini i una fina capa de polímer compatible amb el material de l'envàs a segellar (PP,PE,PET, PVC, vidre...)

El procés pel segellat d'aquest tipus de discs és molt senzill. Cal tenir en compte que la tapa de l'envàs ha de ser subministrada amb l'opercle col·locat correctament en el seu interior. Un cop tancat l'envàs amb la tapa, ja pot ser segellat per inducció. La segelladora emet un camp magnètic de molt baix nivell sobre la làmina d'alumini que incorpora el disc que, a l'escalfar-se, desfà la fina capa que fa que el disc quedi soldat a la boca de l'envàs obtenint un segellat inviolable.

Aquests opercles o discs provenen d'un material per segellar per inducció amb vàries capes de laminació que ha estat dissenyat per proporcionar segellats forts per una àmplia gamma de tancaments, envasos i productes de diferents tipus d'indústries.

Els opercles o discs es poden oferir anònims o impresos en indiana o amb un logo personalitzat. A més a més, estan disponibles en una àmplia gamma d'aplicacions, amb varietat de materials i mesures de diàmetre que es pot adaptar a la mida de la boca de l'envàs de cada client, i fins i tot, es poden proveir amb pestanyes que faciliten l'obertura del disc al consumidor final.