Cap Sealing Products (CSP)

CAP SEALING PRODUCTS S.L. -CSP- és una empresa que subministra maquinària i consumibles pel segellat d'envasos per inducció en els àmbits de l'alimentació, cosmètica, farmacèutica i química.

L'empresa disposa de la tecnologia, l'experiència i el saber fer per oferir la millor solució per als productes de cada empresa envasadora. CSP ofereix un servei integral per obtenir el millor segellat per als seus productes: anàlisi integral del producte, el disseny de la solució adequada i encunyat a mida.

CSP disposa de varietat de solucions que poden ser adaptades a mida de les necessitats de cada client. CSP col·labora amb els millors fabricants de material de segellat per oferir els millors productes a preus molt competitius. CAP SEALING PRODUCTS S.L. produeix els opercles en el marc d'una sala neta, seguint totes les condicions per obtenir un producte apte per segellar qualsevol tipus d'aliment, beguda, crema cosmètica o medicament.

A més, CSP disposa de la tecnologia per al segellat per inducció. L'empresa ofereix un catàleg de segelladores d'inducció que permeten cobrir qualsevol necessitat referent al segellat d'envasos. Des de segelladores manuals adaptades a baixes produccions a segelladores automàtiques per a grans línies de producció.