Cap Sealing Products (CSP)

CAP SEALING PRODUCTS, S.L. o CSP és una empresa que subministra maquinaria i consumibles pel segellat d'envasos per inducció en els àmbits de l'alimentació, la cosmètica, la farmacèutica i la química.

L'empresa disposa de la tecnologia, l'experiència i el know-how necessaris per oferir la millor solució pels productes de l'empresa envasadora.

CSP ofereix un servei integral per obtenir el millor segellat pels seus productes: anàlisi del sistema de tancament i proposta del material i la mida adequada pel millor segellat per inducció. L'empresa disposa d'una àmplia varietat de solucions que poden ser adaptades en funció de les necessitats de cada client.  Per això, CSP col·labora amb els millors fabricants de materials pel segellat per inducció per oferir un segellat perfecte per qualsevol tipus d'aliment, beguda, crema cosmètica o medicament.

A més a més, CSP disposa de la tecnologia pel millor segellat per inducció. L'empresa ofereix el més ampli catàleg de segelladores per inducció que permeten cobrir qualsevol necessitat a l'hora de requerir un bon tancament, sigui el projecte petit o gran. Des de segelladores manuals per a baixes produccions fins a segelladores automàtiques per a grans línies de producció.